пʼятницю, 19 березня 2010 р.

Міжнародна конференція "Впровадження інноваційних технологій у методику викладання англійської мови"


У четвер, 18 березня 2010р., у Львові у приміщенні Українського католицького університету відбулася Міжнародна конференція "Впровадження інноваційних технологій у методику викладання англійської мови". Організаторами виступили представники компанії Pearson-Longman у м.Львові, інформаційними партнерами конференції були видавництво "Шкільний світ" і газета "English".
Перед учителями Західного регіону виступив Марк Коучман, менеджер Центральної Європи та країн Балтії. Він розповів про нові можливості тестування для України: Pearson Tests of English(PTE). Це екзамени з англійської мови для студентів, які є носіями інших мов. РТЕ видають міжнародні сертифікати з англійської мови відповідно до рівнів володіння мовою, встановлених Радою Європи.
Новітні технології - це вже те, без чого не обійдеться жоден прогресивний вчитель (у чому ми з вами переконані!). Свою презентацію цьому питанню присвятила Тетяна Михайленко, вчитель методист англійської мови, відмінник освіти України, головний редактор газети "English".
Альона Глушкова, старший методист Пірсон-Лонгман, вчитель методист, м.Київ, розповіла про особливості Зовнішнього Незалежного Оцінювання 2010.
Цікавим був семінар про багатофункціональну навчальну платформу для вивчення і викладання англійської мови, робота якої повністю здійснюється через інтернет. Це сучасний продукт для дистанційної та аудиторної форм навчання, який розроблений компанією CLIP, Польща.
Під час перерви на виставкових стендах проводилася презентація новинок видавництва (О.Ярська, О.Скібіцька, Ю Порубалюк).
Усім зацікавленим запропонованими проектами надавали кваліфіковану допомогу А.Захарович, директор компанії ЕСТУА, та А.Алексейчук, виконавчий директор ТОВ Dinternal Book, м.Київ.
На завершення конференції були розіграні призи, які вручила Світлана Малетич, керівник Львівської філії.
Такі заходи допомагають однодумцям накреслювати нові плани для досягнення найвищих успіхів.
( на фото: Наталія Наявко, Оксана Скібіцька, Альона Глушкова, Тетяна Соболь)

Немає коментарів:

Дописати коментар